Belépési szabályzat

1./ A szórakozóhely területére bárki beléphet szerdáitól szombatig, aki betöltötte 18. életévét és ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudja érvényes, felismerhető hatósági igazolvánnyal. Szkennelt és/vagy fénymásolt személyi okmányt nem áll módunkban elfogadni.

2./ Nem léphet be az BoB területére és belépése megtagadható: – aki szemmel láthatóan alkohol vagy drog befolyása alatt áll vagy kulturálatlan viselkedést tanúsít,
– akinél bármilyen veszélyes eszköz található,
– akit (vagy társaságát) korábbi viselkedése miatt kikísértek,
– akit a személyzet a bent szórakozókra nézve veszélyesnek ítél meg.
A belépés minden esetben egyszeri belépésre jogosít!

3./Az Üzemeltető az BoB-ban tartózkodók biztonsága érdekében fenntartja a jogot arra, hogy a BoB területére bevihető tárgyakat eszközöket korlátozza. Így különösen tilos az BoB területére a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat, illetve általában olyan tárgyakat bevinni, amelyek birtoklása jogellenes, vagy amelyek a BoB területén tartózkodó személyek biztonságára nézve egyébként veszélyt jelenthetnek. A korlátozás alá eső tárgyakkal a Látogató a BoB területére nem léphet be. 

4./ A BoB területén 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. A pultoknál való kiszolgálás során a látogató az életkorának személyazonosító okmánnyal történő igazolására kérhető fel. Amennyiben az életkorát a látogató nem képes vagy nem hajlandó az előzőekben írtak szerint igazolni, a BoB megtagadhatja a szeszesitallal történő kiszolgálást. A hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a BoB területén tilos.

5./ Az Üzemeltető a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény 26. §-a alapján jogosult a BoB bejáratánál és területén a csomagok átvizsgálására, meghatározott személyek eltávolítására, illetőleg belépésük megakadályozására. Az Üzemeltető a házirend betartása érdekében a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról szóló 1998. évi IV. törvényben meghatározott személy- és vagyonvédelmi szolgálat közreműködését veszi igénybe. A Látogató a belépéssel kifejezetten vállalja, hogy ezen közreműködőkkel a jogszabályi keretek között messzemenően együttműködik, veszélyhelyzet esetén utasításaikat követi. Amennyiben a Látogató ezen személyek eljárásával szemben panaszt kíván tenni, úgy azt az Üzemeltető irodahelyiségében teheti meg.

6./ Aki a vendégekkel, személyzettel szemben agresszíven viselkedik, minden további nélkül eltávolítható a szórakozóhelyről!

7./ A ruhatár használata őszi-téli időszakban kötelező.

8./ A Látogató nem jogosult bevinni a BoB területére a nem a BoB területén – az üzemeltető által – forgalmazott italokat, élelmiszereket.

9./ A BoB területére ittas, bódult állapotban, illetve nem megfelelő ruházatban belépni nem lehet. Az Üzemeltető a BoB-ban tartózkodó többi Látogató érdekében a beléptetés ellenőrzésének jogát fenntartja. A BoB dress code és face control működik.

Az alábbiakban felsorolt nem alkalomhoz illő ruházat esetén a belépés megtagadható:

Bármilyen sportruha, sportcipő, sportmez, fejpánt, fejkendő, ujjatlan trikó,
Bármilyen megbotránkoztató vagy másokat sértő öltözet, Zsebes és/vagy kamuflázs rövidnadrág,
Bármilyen nyitott papucs (balesetveszélyes a tánctéren található törött üvegek miatt),
Nagy kiterjedésű tetoválás az arcon vagy nyakon,
Szakadt, kopott, büdös, koszos, rendezetlen öltözet,
Punk frizura és/vagy punk öltözet,

A megfelelő öltözékről a beengedő személyzet jogosult dönteni! Vendégeink a BoB-ba való belépéssel elfogadják a házirendet!